Trim rekry

Trim Energy Oy on täysin kotimainen yhtiö, mutta kansainvälinen edelläkävijä. Juuremme ovat Nokia Smart Home projektissa, josta yhtiömme syntyi vuonna 2009. Kymmenessä vuodessa olemme rakentaneet osaamisen, jolla kodin lämmityksestä saadaan älykäs ja helppokäyttöinen, säästetään energiaa ja rahaa ja vähennetään hiilidioksidipäästöjä.

Haemme lähikuukausina vahvistuksia joukkoomme seuraaviin tehtäviin:

Myyntijohtajaa

Kumppanuuksien rakentamiseen

Vastaat uusien jälleenmyyjiemme hankinnasta ja nykyisten asiakassuhteiden hoitamisesta. Tueksesi saat huippuammattilaistemme teknisen tuen.

Edellytämme sinulta vahvaa myyntikokemusta, matkustushalukkuutta ja palavaa hands-on otetta myyntiä ja digitaalisia ratkaisuja kohtaan. Työssä on olennaista ymmärtää energiatoimialaa, eritoten sen sähkö- ja kuluttajamarkkinoita. Osaat hyvin englantia.

 

Asiakaspäällikköä

Trimin palvelutuotteille

Pääset tarjoamaan asiakkaille sopivia ratkaisuja Suomessa ja Pohjoismaissa. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen ja kasvattaminen. Uusien palveluratkaisujen kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa on olennainen osa työtäsi.

Teemme myyntityötä asiakastarpeiden pohjalta. Kuluttajatuotteiden tuntemus on erinomainen lisä osaamiseesi. Katsomme aiemman kokemuksen energia-alalta eduksi.

Full Stack/Back End Developer

Palvelualustan kehittämiseen

Olet erittäin kokenut koodaaja. Lähdet kehittämään nykyisten konkareidemme kanssa palvelualustaa asiakastarpeiden mukaisesti.
Python, SQL ja Linux osaaminen on välttämätöntä. Asenteenasi on ajatustapa, että ongelmat on tehty ratkaistavaksi ja me osaamme ne ratkaista.

Front End Developer

Käyttöliittymämme kehittämiseen

Vastaat responsiivisesta käyttöliittymästämme. Hallitset suvereenisti AngularJS:n. Sinulla on kyky kyseenalaistaa vanhaa ja luoda uutta.
Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja sinulle on luontaista ymmärtää mikä on hyvä käyttökokemus. Sinulla on silmää toteuttaa moderneja ratkaisuja asiakkaillemme.

Projektipäällikkö

Asiakasprojektien johtamiseen

Aikataulutat ja huolehdit, että asiakkaamme ovat aina yllättyneitä täsmällisistä projektitoteutuksista. Johdat viikoittaisia sprinttejä ja hallitset kehitystyökalujen käytön.

Olet luonteeltasi järjestelmällinen, suoraviivainen ja tehokas. Nautit kun sinulla on ilmassa monta palloa yhtä aikaa. Tapanasi on edellyttää itseltäsi ja muilta asioiden raportointia ja dokumentaatiota.

Projekti-insinööri

Asiakaslaitteiden hankinnan ja valmistuksen hallintaan

Ymmärrät elektroniikkalaitteiden valmistus- ja alihankintaketjut. Hallitset kansainvälisen ostamisen ja sopimusneuvottelut ja englanti on luonteva työkielesi myös kirjallisesti. Osaat etsiä markkinoilta valmiita komponentteja silloin kun sellaisia on saatavilla.
Sinulla on hyvä ymmärrys sopimusvalmistuksen kustannusrakenteesta ja luontainen kyky jatkuvasti parantaa ratkaisujemme kustannustehokkuutta. Olet jämpti ja täsmällinen.

Tarjoamme,

Mielenkiintoisen, monipuolisen, haastavan ja nopeatempoisen työn vaihtuvissa hankkeissa
Mahdollisuuden antaa oman ketterän panoksesi pienen organisaation kasvutarinaan
Näköalapaikan energia-alan digitaaliseen murrokseen.

Kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavat työkaverit.

 

 Laitamme tehtävät erikseen hakuun. Seuraa ilmoitteluamme rekrytointikanavissa ja näillä sivuilla.

Voit jo jättää avoimen hakemuksesi johonkin tehtävään, jolloin otamme sen huomioon tehtävän auetessa. Toimita pdf-hakemuksesi meille rekrylomakkeemme kautta. Merkitse viestin kenttään hakemasi tehtävä.

Asiakaspalvelu

Puh. 010 299 2960 (klo 09-17)
Email: info(at)trim.fi

Trim Rekry

Työpaikat
Hakulomake
Puh. 010 299 2966

Tekninen neuvonta

Puh. 010 299 2969 (klo 09-17)
Email: support(at)trimenergy.fi

Osoite

Karaportti 5
02610 Espoo