Ratkaisee lämmityksen ongelmat

Yhteensopivuutta ja automaatiota

Trim energyn juuret ovat Nokia Smart Home projektissa, josta yhtiömme syntyi vuonna 2009. Olemme toimittaneet laitteitaitamme koteihin ja toimistoihin jo 10 vuoden ajan. Olemme testanneet niissä monia teknisiä vaihtoehtoja ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei.

Trim ratkaisee keskeiset ongelmat

Tuntihinnoitelu pörssisähkösopimus

Kulutus ei seuraa sähkön hintaa, eikä varaavia kohteita hyödynnetä.

Ilmalämpöpumppu

Muu lämmitys estää pumpun täyden lämmitystuoton hyödyntämisen. Jäähdytyksessä muu lämmitys pitää saada kytkettyä pois ja mahdollinen aurinkosähkö hyödynnettyä jäähdyttämiseen.

Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkopaneelien tuotanto ajoittuu toisin kuin oma kulutus eikä tuotantoa ohjata varaaviin kohteisiin.

Sähköauton lataus

Auton lataus ajoittuu toisin kuin edulliset sähkön tuntihinnat tai oma aurinkosähkötuotanto.

Ratkaisu

Trim on valmis kokonaisratkaisu ongelmiin. Trim automatisoi kiinteistön oman tuotannon ja kulutuksen ajoituksen. Asiakas saa täyden hyödyn tekemistään energiatehokkuusinvestoinneista ja lyhennettyä niiden takaisinmaksuaikaa

Älykäs kodin lämmitys

Trim siirtää sähkönkulutusta tunneille, joilla aurinkosähköä tuotetaan tai sähkön hinta on edullinen. Ohjattavia varaavia kuormia ovat esimerkiksi: Lämminvesivaraaja, varaava lattialämmitys, sähköauton lataus, kiinteistön viilennys tai lämmitys (ILP)

Asetukset

Asentaja määrittelee järjestelmään talosi, lämmitysmuotosi ja meiltä hankkimasi säätölaitteet. Asetuksiin tarvitsee puuttua vain kun järjestelmä otetaan käyttöön tai järjestelmään liitetään uusia laitteita

f

Hallinta

Aseta kerran päivärytmisi järjestelmään. Sen jälkeen voit missä tahansa kertoa kännykällä tai tabletilla muutoksista suunnitelmiisi, esimerkiksi kun menet mökillesi ja haluat sen lämpimäksi. Tai kun saunaporukka on tulossa kuluttamaan lämmintä vettä.

Automaatio

Kotisi lämmitys liitetään laajakaistayhteydelläsi pilvipalveluumme. Se säätää lämmitystäsi sähkön tuntihinnan ja sääennusteen avulla. Lämmitykseen käytetään sähköä, kun hinnat ovat halvimmat. Ilman että teet mitään.

Z

Halutut lämpötilat

Anna haluamasi lämpötilat kolmelle eri asumistilanteelle: silloin kun olet kotona, poissa tai nukut. Ideana on automaattisesti hiukan laskea lämpötilaa poissa ollessasi tai nukkuessasi ja taas palauttaa se hyvissä ajoin ennen kuin sitä tarvitset.

}

Päivärytmi

Kellonäytöstä asetat halutun tyypillisen asumistilanteen eri viikonpäivinä kullekin tunnille. Esimerkiksi arkipäivisin tai viikonloppuisin asuntosi voi olla tyhjänä ja asuntosi lämpötila alhaisempi. Voit myös haluta laskea lämpötilaa nukkuessasi.

Seuranta

Graafeista näet lämpötilat asunnossasi, sähkön kulutuksesi ja sähkönkulutushistoriasi. Järjestelmä tallettaa toteutuneet asunnon lämpötilat. Se siis kertoo mitä olet halunnut ja miten lämmitys on toteutunut. 

Trim on markkinoiden edullisin, koska se sisältää vain muutaman laitteen ja on nopea asentaa.

Älykkyys mahtuu pieneen tilaan

Trimin keskusyksikkö on pieni ja älykäs. Kotisi laajakaistayhteyden kautta se tarkistaa pilvipalvelustamme tiedot sääennusteesta ja sähkön markkinahinnasta. Aina ajantasaisten tietojen sekä talosi lämpötilamittarin ja ominaisuuksien avulla se optimoi kotisi lämmitystä.

Keskusyksikkö asennetaan sähkökaappiisi. Näkyvillä ovat vain sisätilan lämpötilamittaukset ja mahdollisen ilmalämpöpumppusi infrapunaohjain. Ne ovat siisteissä sisätiloihin tarkoitetuissa muovikoteloissa. Halutessasi voit asentaa nekin piiloon esim. kaapin päälle tai taakse, kunhan katsotte asentajan kanssa, että paikka on laitteiden toiminnan kannalta hyvä.

Vain Trimillä saat täyden hyödyn aurinkopaneeleistasi

Aurinkopaneelijärjestelmäsi kytkeminen  on Trimiin helppoa. Järjestelmän ohjauslogiikka asetetaan yleensä niin, että esim. lämminvesivaraaja tai sähköauton lataus kytketään päälle kun omaa tuotantoa on saatavissa.

Pystyt käyttämään itse tuottamasi energian tehokkaasti. Siirrät kiinteistösi sähkönkulutusta tunneille, joilla aurinkosähköä tuotetaan tai sähkön hinta on edullinen

Osallistut kansalliseen ilmastotyöhön

Kulutusta vähentämällä vähennetään tuotantoa, millä säästetään paitsi tuotannon kustannuksia, myös sen ilmastopäästöjä.

Trimin laitteiden avulla tuhansien sähkölämmitteisten kotien sähkönkulutusta voidaan ohjata samanaikaisesti. Näin kotien lämmityskuormat saadaan yhdistettyä tarvittaessa myös kulutusjoustoksi tasaamaan sähkön kulutushuippuja.

Sähkön kantaverkon toiminnan ja sähkön riittävyyden kannalta kulutusjoustolla on suuri merkitys

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin lähin jälleenmyyjämme ottaa sinuun yhteyttä.

Rekisteriseloste

JÄRJESTELMÄN SOVELTUVUUS

Asunnon tyyppi

Lämmitysmuoto

Rakennusvuosi

Nettiyhteys

VAKIOTUOTE josta olen kiinnnostunut

Mahdollinen LAAJENNUSTUOTE

TARJOUSPYYNTÖ

14 + 2 =

Osoite

Karaportti 5
02610 Espoo

Myynti ja tarjouspyynnöt:

Tekninen tuki

Ensisijaisesti toistaiseksi:
support(at)trimenergy.fi

Asiakaspalvelu ja laskutus