Tuotteemme

Kotien digitalisoinnin ja älylämmityksen edelläkävijä

Pilvialustamme on suunniteltu 10 miljoonalle kodille. Siinä on myös jo valmiina laajat älykotitoiminnot, paljon laajemmat kuin älylämmitykseen tarvitset. Et tarvitse erillistä turvajärjestelmää. Käytämme asunnossasi wifi-tiedonsiirtoa, koska esimerkiksi älytermostaatitkin tekevät kohta niin.

Trim Suora – suoralle sähkölle

Suora sähkölämmitys (joko seinäpatterit, ei-varaava lattialämmitys tai kattolämmitys) ja/tai mahdollinen varaava tai osittain varaava sähkölattialämmitys. Se soveltuu myös koteihin, joissa on em. lämmitysmuotoja asunnon eri osissa. Tuote ohjaa myös mahdollista lämminvesivaraajaa.

Ohjaus varmistaa kodin halutun asumislämpötilan ja minimoi lämmitykseen käytettävän sähkön kustannukset. Säästö saadaan aikaan vähentämällä lämmitykseen käytettävää energiamäärää pudottamalla lämpötilaa haluamallasi tavalla eri asumistilanteissa sekä ohjaamalla lämmitystä edullisimmille tunneille. Tämä tehdään ottamalla huomioon rakennuksen lämmöneristys/varastointikapasiteetti, sääennuste, sähkön tuntihinta ja sallimalla lämpötilalle määrittelemäsi vaihteluväli.

Tuote koostuu kolmesta laitteesta: keskusyksikkö, ohjausrele ja yleensä yksi lämpötilamittaus. Kotisi lämpötilaa säädetään mittauksen perusteella.

Voit laajentaa tarvittavalla määrällä lisälämpötilamittauksia, jos kodissasi on useampi kerros tai siipi tai eri osissa eri lämmitysmuotoja. Voit liittää siihen myös mahdollisten ilmalämpöpumppujen ohjaukset.

Trim Varaava – vesikiertoiselle

Varaavalle vesikiertoiselle sähkölämmitykselle, jonka varaaja on noin 1500 litraa tai suurempi. Ohjaukseen liitetään myös mahdollinen erillinen käyttövesivaraajasi.

Ohjaus varmistaa halutun asumislämpötilan ja minimoi kodin lämmitykseen käytettävän sähkön kustannukset. Säästö saadaan aikaan vähentämällä lämmitykseen käytettävää energiamäärää ohjaamalla varaajan lämmitystä edullisimmille tunneille. Tämä tehdään ottamalla huomioon rakennuksen kunakin päivänä tarvitsema lämmitysenergia ulkolämpötilasta riippuen ja valitsemalla halvimmat tunnit tämän energiamäärän tuottamiseksi.

Tuote koostuu kolmesta laitteesta: keskusyksikkö, ohjausrele ja lämpötilamittaus. Kotisi lämpötilaa säätävät huonekohtaiset termostaatit kuten ennenkin. Mitattu lämpötila näytetään sinulle käyttöliittymässä.

Voit halutessasi laajentaa pakettia liittämällä siihen mahdollisen ilmalämpöpumpun ohjauksen.

Trim Ilppi – ilmalämpöpumpulle

llmalämpöpumpun ohjausta varten Trimiin on laajennusosana langaton lisäohjain. Laajennustuote ilmalämpöpumpun liittämiseksi kodin muuhun lämmitykseen langattomalla lisäohjaimella.

Ohjain saa keskusyksiköltä WIFI:llä automaattiset ohjauskomentonsa. Ne se välittää infrapunasignaalina pumpulle kuten nykyinen kaukosäätimesi. Lisättyäsi järjestelmään ohjaimemme, et siis enää tarvitse vanhaa kaukosäädintäsi.

Ohjain asennetaan seinään lähelle ilmalämpöpumppua. Sen liittäminen järjestelmään tapahtuu yksinkertaisesti konfiguroimalla kuten esimerkiksi lämpötilamittaus. Muutoksia järjestelmään ei tarvita.

Tällä hetkellä ohjain tukee seuraavien valmistajien pumppuja: Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, LG, Mitsubishi, Mitsubishi Heavy Industries, Panasonic, Ultimate. Täydennämme listaa jatkuvasti.

Kullekin kotisi ilmalämpöpumpulle asennetaan oma ohjaimensa.

Trim Aurinko – aurinkopaneeleille

Laajennusosa aurinkosähköjärjestelmän liittämiseksi Trimiin ja kodin sähkönkäyttökohteisiin.

Järjestelmä ohjaa aurinkopaneelien tuottaman sähkön kodin omiin kohteisiin ja minimoi ylijäämäsähkön myynnin sähköverkkoon, koska joudut maksamaan myydystä sähköstä siirtohinnan ja sähköveron. Järjestelmä mittaa hetkittäisen tuotannon ja kulutuksen ja huomatessaan ylijäämätuotantoa kytkee päälle kodin kuormia etukäteen haluamassasi järjestyksessä.

Ohjattavia kuormia ovat esimerkiksi: lämminvesiboileri, ilmalämpöpumppujäähdytys, varaava lattialämmitys ja sähköauton lataus.

Näet käyttöliittymästä hetkellisen tehotasapainon ja sen historiatiedot.

Tuote koostuu kolmesta laitteesta: virtamittari (2 kpl) ja ohjausrele.

Virtamittari

Ohjausrele

Lämpötilamittari

Ilmalämpöpumpun ohjain

Keskusyksikkö

Kiinnostuitko? Täytä lomake, niin lähin jälleenmyyjämme ottaa sinuun yhteyttä.

JÄRJESTELMÄN SOVELTUVUUS

Asunnon tyyppi

Lämmitysmuoto

Rakennusvuosi

Nettiyhteys

VAKIOTUOTE josta olen kiinnnostunut

Mahdollinen LAAJENNUSTUOTE

TARJOUSPYYNTÖ

8 + 5 =

Rekisteriseloste

Osoite

Karaportti 5
02610 Espoo

Myynti ja tarjouspyynnöt:

Tekninen tuki

Ensisijaisesti toistaiseksi:
support(at)trimenergy.fi

Asiakaspalvelu ja laskutus